Optimaal thermisch comfort met raamfolie!

Mike avatar

Mike op 03-09-2015

Wanneer we 'last' hebben van een hittegolf veranderen onze binnenruimtes in serres en maken de airco’s overuren. Toch is er een simpele oplossing om de hitte buiten te houden, en deze is nog Belgisch ook!

Raamfolie thermisch comfort
Umisol heeft een slimme zonwerende folie ontwikkeld welke een ideaal thermisch comfort garandeert. Deze infrarode folie wordt op de binnenkant geplakt en werkt als een airco systeem. In combinatie met een echte airco kunt u zelf gaan besparen op uw energiefactuur.

Ook voor in de winter!

Waar de folie in de zomer nog voor verkoeling zorgt, zorgt deze in de winter voor een aangename temperatuur door een thermische isolatie. De opgewekte warmte in uw woning wordt teruggekaatst in de ruimte, de warmte krijgt geen kans te ontsnappen. Om energie te besparen plakt u dus het beste de noordgevel af.

Snelle terugverdientijd

Dankzij de energiebesparing kunt u tot wel 25% koelingskosten opleveren en in de winter tot 30% op de stookkosten. De investering betaalt zich dus snel terug. De kosten bedragen tussen de €60 en €80 per vierkante meter.

Permanente ontwikkeling

Voor elke situatie en oriëntatie wordt een ander type folie gebruikt. Door de lage warmte-absorptie kan de infrarood film op ieder glastype worden aangebracht. Dit geldt ook voor schuine beglazing, zoals bij veranda’s en atriums. Ook kunnen sommige folies nu aan de buitenkant kleven, dit is vooral handig bij koepelgebouwen.

Voordelige raamfolie

Wilt u ook weten welke mogelijkheden u heeft om uw woning goed te isoleren? Vraag dan vooraf offertes van isolateurs uit uw regio. U kunt deze offertes op uw gemakje vergelijken en hierdoor tot wel 40% besparen op de aanschaf van uw gekozen isolatie.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en beslist zelf of u met iemand in zee gaat.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!