EPS isolatie

EPS isolatie staat Expanded Poly-Styrene isolatie. Het is een kunststof dat voor diverse doeleinden wordt gebruikt en van oorsprong bedoeld is als isolatiemateriaal. EPS wordt ook vaak tempex of piepschuim genoemd.

EPS isolatie
EPS isolatie is vandaag de dag nog steeds behoorlijk populair en wordt ook veel gebruikt in de verpakkingsindustrie.

Voordelen van EPS isolatie

Eps isolatie heeft een aantal fijne voordelen ten opzichten van andere isolatiematerialen. Het voornaamste voordeel is dat het materiaal sterk isolerend is. Daarnaast is het licht, niet vochtgevoelig, recyblebaar, duurzaam en eenvoudig te verwerken. Omdat het materiaal zo licht is en eenvoudig verwerkbaar, is EPS isolatie dan ook uiterst geschikt voor de doe-het-zelver.

EPS isolatie kan worden gebruikt voor dakisolatie, vloerisolatie maar ook spouwmuurisolatie.

Van plan om EPS isolatie te laten plaatsen?

Het is dan aan te raden om offertes te vergelijken van verschillende isolateurs uit uw regio. Zo kunt u namelijk behoorlijk besparen op uw isolatiekosten en daarnaast ook gemakkelijk kiezen voor de isolatiefirma met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding. Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes en bespaar!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze isolateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde isolatiefirma's.
Omdat u van meerdere isolateurs (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw isolatiewerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een isolateur. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.