Isolatie Antwerpen

Bent u woonachtig in de omgeving van Antwerpen en wilt u uw woning laten voorzien van isolatie om zo flink te kunnen besparen op energiekosten, en daarnaast ook nog eens milieubewust bezig te zijn? Dan bent u bij vindIsolatie.be aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse erkende isolatiefirma's uit regio Antwerpen, die u van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van isolatiemateriaal in huis.

Isolatie antwerpen

Soorten isolatie in Antwerpen

Er zijn diverse soorten isolatie te plaatsen in huis. We bespreken hieronder de voornaamste.

Dakisolatie

Door dakisolatie te plaatsen zal de warmte in huis een stuk beter vastgehouden worden. Warme lucht stijgt namelijk op, en zal dus voor een groot deel via het dak het huis verlaten. Met dakisolatie zal deze warmte dus aanzienlijk beter vastgehouden worden en kan er flink worden bespaard op de energierekening. Ook zijn er speciale dakisolatie premies beschikbaar die het isoleren van het dak nog extra aantrekkelijk maken. De dakisolatie moet dan echter wel uitgevoerd worden door een erkende vakman.

Het is daarnaast ook nog een optie om te kiezen voor zoldervloerisolatie wanneer de zolderruimte niet wordt gebruikt als leefruimte.

Spouwmuurisolatie

Een zeer veel gebruikte vorm isolatie in huis is spouwmuurisolatie. Niet zo gek, want het is relatief gezien een goedkope vorm van isolatie en er kan toch behoorlijk mee worden bespaard. De loze ruimte tussen de binnen en buitenmuur (de spouw) wordt bij dit type isolatie opgevuld met isolatiemateriaal. Ook is gewoon muurisolatie een optie, want ook de binnen- en buitenmuur kunnen worden geïsoleerd.

Vloerisolatie

Vloerisolatie kan ook zorgen voor een flinke besparing op energiekosten, daarnaast draagt het ook goed bij aan het comfort in huis. Zo zal de gemiddelde temperatuur van een vloer die geïsoleerd is aanzienlijk hoger liggen dan die van een niet geïsoleerde vloer. Zo is het ook aangenaam om op blote voeten in huis rond te lopen. Een vloer kan worden geïsoleerd met onder andere isolatieplaten, PUR en PIR isolatie, maar ook met isolatiebeton.

Verder kan er ook worden gekozen voor het isoleren van de kruipruimte onder de vloer.

Isolatie referentie Antwerpen

''Drie weken geleden hebben we door een zeer professionele isolatiefirma uit Antwerpen onze vloer op de beneden verdieping laten isoleren. De isolatieklus was vrij snel geklaard en de isolateur was ontzettend vriendelijk. Het is echt heerlijk dat de vloer nu een stuk warmer aanvoelt, en daarnaast besparen we nu ook extra op stookkosten!'' Mevr. Lucassen, Antwerpen

Vragen

Dat mag altijd.

Onze isolateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde isolatiefirma's.
Omdat u van meerdere isolateurs (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw isolatiewerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een isolateur. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.