Isolatie Brugge

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Brugge en u uw woning graag wilt laten isoleren om zo te besparen op energiekosten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse isolatiebedrijven uit regio Brugge zijn bij ons aangesloten en kunnen uw woning op uiterst professionele wijze voorzien van isolatie.

Isolatie Brugge

Soorten isolatie Brugge

Er kunnen verschillende soorten isolatie worden geplaatst in huis. Hieronder bespreken we de meest voorkomende vormen van isolatie in huis.

Spouwmuurisolatie

Een van de meest voorkomende vormen van isolatie in huis is spouwmuurisolatie. Niet heel gek, want deze manier van isoleren is relatief gezien goedkoop en kan u toch een flinke besparing opleveren. Bij spouwmuurisolatie wordt de lege ruimte tussen de buiten- en binnenmuur (de spouw) gevuld met isolatiemateriaal. Daarnaast is ook gewoon muurisolatie een optie, want ook de binnen- en buitenmuur zelf kunnen worden geïsoleerd.

Dakisolatie

Door middel van dakisolatie kan de warmte die wordt gestookt in huis aanzienlijk beter worden vastgehouden. Het is namelijk zo dat warme lucht opstijgt en deze dus voor een groot gedeelte via het dak het huis zal verlaten. Met dakisolatie kan een hoop van deze warmte worden vastgehouden waardoor er dus aanzienlijk minder gestookt hoeft te worden. Er zijn daarnaast ook speciale dakisolatiepremies beschikbaar, die het nog eens extra aantrekkelijk maken om het dak van een woning te laten voorzien van dakisolatie. Om in aanmerking te komen voor een dakisolatiepremie, moet het isolatiewerk echter wel uitgevoerd worden door een erkende vakman.

Naast isolatie aan het dak is het ook nog een optie om de zoldervloer te laten isoleren wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de zolder als leefruimte.

Vloerisolatie

Ook vloerisolatie kan behoorlijk bijdragen aan de energiezuinigheid van een huis. Daarnaast verhoogt het ook het comfort in huis, doordat de gemiddelde temperatuur van een vloer met vloerisolatie aanzienlijk hoger ligt. Zo is het dus veel aangenamer om op blote voeten door het huis te lopen. Een vloer kan geïsoleerd worden met PUR, PIR en isolatieplaten, maar ook met isolatiebeton.

Daarnaast is het ook een optie om de kruipruimte onder de vloer te laten voorzien van vloerisolatie.

Isolatie referentie Brugge

''Ik heb vorige week het dak van ons huis laten isoleren door een isolateur uit de buurt van Brugge. Dankzij het vergelijken van dakisolatie offertes kon ik gemakkelijk zien welke isolateur voor mij de beste prijs-kwaliteit verhouding aanbood. Daarnaast kwam ik ook nog in aanmerking voor een dakisolatie premie. Al met al heb ik dus voor een zeer aantrekkelijke prijs dakisolatie kunnen laten plaatsen. De warmte blijft nu voelbaar beter hangen in huis, dus er hoeft nu minder gestookt te worden, ideaal!'' Dhr. Jacobs, Brugge

Vragen

Dat mag altijd.

Onze isolateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde isolatiefirma's.
Omdat u van meerdere isolateurs (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw isolatiewerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een isolateur. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.