Isolatiekorrels

Isolatiekorrels zijn ideaal voor isolatie van lastig bereikbare ruimtes, denk bijvoorbeeld aan de kruipruimte of spouwmuurisolatie. De eigenschap van isolatiekorrels is dat ze door het extreem lage gewicht van de korrels zeer makkelijk te verwerken zijn. Ze zijn daarom dus ook makkelijk verplaatsbaar en te verspreiden op lastige plekjes.

Isolatiekorrels

Soorten isolatiekorrels

Er zijn een aantal soorten isolatiekorrels beschikbaar op de markt:

Gewone isolatiekorrels

De gewone isolatiekorrel is de meest voordelige isolatiekorrel. Deze korrels bestaan uit gerecyclede en geheel milieuvriendelijke piepschuimkorrels. De korrels zijn erg makkelijk te plaatsen en wat betreft isolatiewaarde geldt, des te dikker de lager des te hoger de isolatiewaarde. Wanneer u graag gaat voor een lage kostprijs en een goed rendement, dan is deze isolatiekorrel aan te raden.

Witte isolatieparels HR+

De witte HR+ isolatieparels hebben een hoog isolerend rendement. Dit type is ideaal wanneer u graag wilt gaan voor wat betere isolatie waaruit dus ook een hoger rendement kan worden gehaald. Met de HR+ isolatieparels kan behoorlijk op energiekosten bespaard worden en daarnaast ook het wooncomfort worden verbeterd.

Grijze isolatieparels HR++

De grijze HR++ isolatieparels hebben het hoogste isolerend rendement. Dit type is het meest geschikt wanneer u graag een ruimte wilt isoleren met isolatiekorrels waarbij u graag het hoogste rendement wilt halen. Op deze manier creëert u het meeste wooncomfort en kan er flink worden bespaard op energiekosten.

Isolatiekorrels bij u in huis?

Het is slim om voor plaatsing van isolatiekorrels isolatiebedrijven uit uw regio met elkaar te vergelijken op onder andere prijs en kwaliteit. Op deze manier kan eenvoudig worden bespaard en daarnaast worden gekozen voor de isolatiefirma met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze isolateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde isolatiefirma's.
Omdat u van meerdere isolateurs (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw isolatiewerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een isolateur. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.